Inbjudan: ett ekosystem för konst och teknologi

Hur kan möten skapas mellan spelutvecklare, konstnärer, mjuk- och hårdvaruutvecklare, projektledare, ingenjörer, designers, idealister, kulturstödjare, finansiärer och andra som arbetar med konst och teknologi?

3-5 april bjuder forskare från K3, Malmö högskola, in dig till att diskutera, drömma, skissa och kartlägga ett ekosystem av aktörer, mötesplatser och finanseringsmodeller för konst och teknologi. Du kan komma förbi en kort stund eller stanna längre. Genom ditt deltagande kan du bidra till framtida projekt och policyutveckling.

Frukost serveras mellan klockan 9-10, lunch klockan 11.30-13.30 och kvällsfika 16-18 alla dagarna.

Plats: Mitt Möllan, Claesgatan 8, Malmö.
Tid: Kl 9-18 torsdag 3 april – lördag 5 april.
Anmälan för lunch: skicka ett mail till gunnel.pettersson@mah.se

Lördag 5 april klockan 14 presenterar professor Katherine Gibson boken Take Back the Economy som öppnar upp för diskussioner kring möjligheter att agera och hur ekonomi kan förstås som etiska handlingar och möten.

Hälsar,

Gunnel Pettersson, Kristina Lindström, Peter Løvschall och Åsa Ståhl

Evenemanget är en del av Interregprojektet Arttech som är ett samarbete mellan K3, Malmö högskola, och Dansk Design Center.