23-25 mars är det återigen dags för hackathon på Fabriken!

För ganska exakt ett år sedan var vi mer än 100 personer som under den kallaste helgen i mannaminne spenderade 48h i en hangar i Västra hamnen för att starta Malmös finaste Maker-space. Nu ett år senare har Fabriken levererat otaliga timmar av hackande och skapande. Under helgen 23-25 mars är det återigen dags för hackathon!

Hackaton 2012

Nu är det dags igen. Ett tillfälle då du får tid att fullt ut fokusera på det du vill, så boka helgen, beställ dina delar. Vi gör detta tillsammans nere i Fabriken med full tillgång till alla möjliga verktyg som vi kan tänkas behöva som laserskärare, CNC-fräs eller alla handverktyg du kan tänka dig.

Vill du ha hjälp med ditt projekt eller haka på någon annans skriv vad du vill och kan på facebooksidan facebook.com/FBRKN

Tid och datum: 23-25 Mars från kl 17.00 fredag till 17.00 söndag. På lördagskvällen blir det även musik o häng på STPLN.

Plats: Fabriken på STPLN, se karta här.

Ingen föranmälan krävs men du får gärna anmäla dig till mansadler@gmail.com så att vi vet hur många Club-Mate vi behöver köpa. Han kan också svara på dina frågor om evenemanget.

Läs mer om vad som hände på förra årets hackathon!