Välkommen till MEDEAs Christmas After Work

Idag, den 16 december kl 15-17, bjuder vi in till en After Work i Medeastudion som eftermiddagen till ära pyntats med kulturproduktioner, kulörta lyktor och interaktiva gestaltningar. Stämningen förhöjs extra av vår prominente DJ, Professor Bo Reimer, och artistbesök från Emues.

På scen: Turn off Your Television, bandet som publiken i förväg köpte biljetter till på Emues.com.

Var: Medeas studio, Östra Varvsgatan 11A, Malmö
Anmälan: Tiden för anmälan har gått ut.

Välkommen!
/The Medea Crew

Medea är ett forskningscenter på Malmö högskola som i nära samarbete med aktörer utanför akademin arbetar med digitala medier och Internet of Things, social innovation samt kulturproduktion.

Welcome to the Medea Christmas After Work
MEDEA opens its doors to a Christmas After Work – the gathering place at Christmas time for everyone working with and interested in digital (collaborative) media, sustainable development, social innovation, the Internet of Things and cultural production.

Friday, December 16, 15-17.00 we invite you to an After Work in the Medea studio, this particularly afternoon staged with cultural productions, coloured baubles and interactive presentations. The atmosphere is enhanced by an artist from Emues and our prominent DJ Professor Bo Reimer!

Where: Medea studio, Östra Varvsgatan 11A, Malmö

Welcome!
/The Medea Crew