This website will shut down on 31 December 2021!

Alf Condelius ny affärsutvecklare på Medea

Den 1 mars tillträder Alf Condelius tjänsten som Medeas nya affärsutvecklare. Med gedigen bakgrund från nystartade företag, digitala medier och näringsliv hoppas han kunna bidra till Medeas utveckling med fokus på nya affärsidéer och affärsmodeller.

Alf Condelius arbetar för närvarande som VD för Unwire Sweden AB, som utvecklar plattformar för mobila tjänster, och ansvarar för den svenska marknaden. Han har arbetat där sedan 2006, och har under de senaste åren haft förmånen att få arbeta med företag som SVT, SR, TV4, DN, Aftonbladet, SAS och SL samt en lång rad andra stora aktörer inom medie- och transportsektorn. Dessförinnan arbetade han på Interactive Institute med affärsutveckling i dotterbolaget, Interactive Institute Innovation.

Alf Condelius kommer att ansvara för näringslivskopplingen i Medeas samproduktionsprojekt, samt vara drivande i arbetet att utveckla nya affärsidéer och affärsmodeller för projektens verksamheter. Han kommer att arbeta i nära samarbete med klusterinitiativet Media Evolution och andra aktörer i Medeas nätverk.

– Den främsta orsaken till att jag sökte tjänsten var att jag tror att mina tidigare erfarenheter av affärsutveckling i forskningsmiljö tillsammans med min bakgrund från nystartade företag, digitala medier och näringsliv kan bidra till Medeas utveckling, säger Alf Condelius. Jag ser också fram emot att jobba i en kreativ och miljö med kompetenta kollegor som ligger i framkant av utvecklingen, och få med på hur resultat kan tas till vara och bidra till utveckling och tillväxt, fortsätter han.

1 thought on “Alf Condelius ny affärsutvecklare på Medea”

Comments are closed.