Inbjudan till HER videoworkshop på torsdag (25/11) kl 18 – 20.

HER är ett videoverk av den sydafrikanska konstnären Candice Breitz som visas på Dockplatsen, Västra hamnen under perioden 17 november – 1 december. Verket bygger på karaktärer av den världskända skådespelerskan Meryl Streep och presenteras i en mobil konsthall, kallat Mobila Rummet. Läs mer om verket.

I samband med utställningen arrangerar MEDEA i samarbete med RÅFILM en videoworkshop där deltagarna jobbar vidare med frågor som väcks inom ramen för utställningens tematik. Med digital videoteknik får de möjlighet att skapa en “fortsättning” på HER och berätta sina egna berättelser som speglar deras upplevelser av utställningen. Videoverken kommer att publiceras på MEDEA webbplats som en “hälsning från Malmö” tillbaka till konstnären och resten av världen.

VILL DU VARA MED PÅ WORKSHOPEN?
På torsdag (25/11) arrangerar vi en videoworkshop öppen för alla som är intresserade av att skapa sitt eget filmklipp. Workshopen tar ca två timmar och inleds med ett besök på utställningen. Vi tar oss sedan bort till MEDEAs lokaler (en kort promenad från utställningsplatsen) där workshopen kommer att hållas.

Workshopledare är Alex Veitch (veitch@rafilm.com) m fl från RÅFILM.

SAMLING
Vi ses utanför utställningen på Dockplatsen, Malmö kl 17.55 (25/11).

ANMÄLAN
Anmäl dig till workshopen genom att skicka ett e-mail till Elisabet M. Nilsson, MEDEA (elisabet.nilsson@mah.se), tel 0706 03 36 96.