MEDEA söker affärsutvecklare

Verksamheten vid MEDEA växer. Vi söker nu en affärsutvecklare som skall ansvara för näringslivskopplingen i de samproduktionsprojekt som genomförs, bland annat vid MEDEAs så kallade Living Labs. Anställningens omfattning är heltid och tillsvidare. Sista ansökningsdag är den 29 juli 2010.

Allmänt om Malmö högskola
Malmö högskola driver 90 utbildningsprogram och 500 kurser. De flesta av våra utbildningar är professionsinriktade och högskolan samverkar med olika aktörer, inte minst inom vår flervetenskapliga forskning. Ett särskilt fokus ligger på skola, hälsa och välfärd, samt studier av idrott, medier, migration och miljö. Vi vill ta ett socialt ansvar genom breddad rekrytering, kritisk granskning av kunskapssamhället och globaliseringens konsekvenser. Malmö högskola har 21000 studenter och är landets åttonde största lärosäte.

Malmö högskola tilldelades hösten 2008 ett långsiktigt stöd av KK-stiftelsen för att vidareutveckla en miljö med inriktning mot nya medier och samproduktion (MEDEA Collaborative Media Initiative, http://medea.mah.se). Till denna miljö söker vi en affärsutvecklare.

Arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare ansvarar du för näringslivskopplingen i de samproduktionsprojekt som genomförs, bland annat vid MEDEAs så kallade Living Labs. Du utvecklar tillsammans med projektdeltagarna affärsidéer och affärsmodeller för projektens verksamheter och du arbetar aktivt både med att länka projektens verksamheter till existerande företag och med etableringen av nya företag. Du genomför ditt arbete i nära samarbete med klusterinitiativet Media Evolution och andra aktörer ingående i projektet Malmö Nya Medier.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, med betydande erfarenhet från arbete med affärsutveckling. God kännedom om samverkan mellan högskola och omvärld är viktig liksom kunskaper inom området nya medier.

Övrigt
Malmö högskola är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där mångfald och jämställdhet tillför mervärde i vår verksamhet. Anställningen är på heltid och tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Malmö högskola tillämpar individuell lönesättning och kan komma att tillämpa provanställning.

Upplysningar
Professor Bo Reimer, tel 040-665 73 67
Vicerektor Eva Engqvist, tel 040-665 70 30

Ansökan
Ansökan märkt med referensnummer skickas till Malmö högskola, Personalavdelningen, personalregistrator, 205 06 Malmö. Din ansökan består av ansökningsbrev, CV och referenser.

Fackliga företrädare
SACO, Johan Modée, tel. 040-665 75 86
TCO/ST, Peter Gustafsson tel. 040-665 72 37
SEKO, Bengt Rosén, tel. 070-698 72 46

Referensnummer: PA 42-10/212
Placering: Gemensam förvaltning
Sista ansökningsdag: 2010-07-29

Länkar: Här kan du läsa mer om vad MEDEA är och vad vi gör. Utlysningstexten finns också på mah.se/platsannonser.